Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerst in de Stad

9 december 2018

Kerstfeest in de Stad in Rotterdam

De eerste editie van ‘Kerstfeest in de Stad’ vindt plaats in Rotterdam en geeft nieuw elan aan wat we sinds 2012 kennen als ‘Kerstfeest op de Dam’. Het televisieprogramma is uitgegroeid tot het jaarlijkse nationale kerstevenement op NPO 1. De muzikale cast van ‘Kerstfeest in de Stad’ 2018 bestaat uit: Tino Martin, Berget Lewis, Anneke van Giersbergen en Kaj van der Voort!

Meezingen en genieten tijden opnames op 9 december

Het muzikale kerstevenement is vrij toegankelijk voor bezoekers. De opnames starten op zondag 9 december om 20:00 uur op het Grotekerkplein bij de Laurenskerk in Rotterdam.

Lichtjestocht

‘Kerstfeest in de Stad’ is dit jaar in Rotterdam. Met elkaar iedereen die zich wel eens eenzaam voelt een hart onder de riem steken. Juist met kerst. En dat doen we met een lichtjestocht!

Woon jij in (de buurt van) Rotterdam, ben je 9 december ’s avonds beschikbaar en lijkt het je mooi om mee te lopen met de lichtjestocht? Geef je op via lichtjestocht@eo.nl. Vermeld je naam, email, telefoonnummer en in 1 regel waarom je graag mee wil lopen.

De tocht start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. De minimale leeftijd om mee te lopen is 13 jaar. Deelnemers ontvangen een bevestiging met aanvullende details.

Gegevens

Datum:
9 december 2018
Evenement Categorie:
Site:
https://portal.eo.nl/programmas/tv/kerstfeest-in-de-stad/

Organisator

Facility House